De piste in… voor het goede doel

 

Op zondag 13 december is het weer zover. Dan kan op de overdekte wielerpiste van het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx in Gent al voor het elfde jaar op rij gefietst worden voor het goede doel.

Twaalf uur lang zijn pistiers – zowel beginners als gevorderden – welkom om rondjes af te werken voor het goede doel. Je betaalt 15 euro, ontvangt een pistefiets op jouw maat, krijgt initiatie van de lesgevers van Cycling Vlaanderen en kan op weg. De volledige opbrengst van Cycling 4 Life gaat naar de projecten van Vélo Afrique!

Het fietsmagazine Grinta! is initiatiefnemer van Cycling 4 Life. Vaste partners zijn Telenet, Cycling Vlaanderen en Sport Vlaanderen.

De opbrengst van Cycling for Life gaat integraal naar de schoolprojecten van Vélo Afrique in Afrika. Wil je deze organisatie leren kennen of misschien een keertje meefietsen? Surf dan naar www.veloafrique.be
p

Zo werkt het!

  • 1 uur fietsen = 15 euro
  •  inclusief pistefiets (breng zeker je klikpedalen mee)
  •  inclusief piste-initiatie door Cycling Vlaanderen
  • een hele dag sport en sfeer
  • giftbag na afloop

ANNULATIE DOOR CORONA! 

Omwille van Corona zijn we jammer genoeg verplicht om Cycling for Life 2020 te annuleren. We bekijken hoe we eventueel gestorte deelnames kunnen terugbetalen of overzetten naar een volgende editie. Wie ingeschreven is ontvangt hierover nog communicatie.

Met de gewaardeerde steun van volgende partners:

Bij vragen kan je steeds een email sturen naar info@ticketsforlife.be | Algemene voorwaarden